Navigatie

Over ons

DEMCA: Sinds 2009 noemen we ons bedrijf DEMCA, maar de firma De Knegt bv uit 1881 blijft nog steeds onze geregistreerde naam bij de KvK

Onze doelstelling.
Demca heeft als doel alle verschillende producten van vrijwel alle producerende bedrijven op een zeer betrouwbare wijze te verpakken tegen een lagere prijs. Dit doen we met de nieuwste logische technieken en een gebruiksvriendelijke interface. Door precisie, eenvoudig omstellen gebruik van dunnere folies en geïntegreerde formeersystemen wordt het verpakkingsproces in uw organisatie efficiënter dan ooit tevoren. Efficiëntie die tijd en kosten bespaart, en milieu vriendelijker door minder materiaal. Wat wil je nog meer? Een korte terugverdientijd? Bel ons, en wij komen graag vrijblijvend langs met meer uitleg en directe richtprijzen.

Wij geloven dat de aanschaf van een machine niet duur hoeft te zijn.
De machine-prijzen uit het verleden blijven in het verleden. Wij hebben vaak contact met klanten die blij verrast zijn als ze de prijs horen van onze machines, dit alles in vergelijk met de Duitse merken die voorheen de marktleider waren in ons vakgebied.
De kracht van de gunstige prijs-policy zit hem in de aantallen omdat een wereldleider als SMIPACK op zeer efficiënte wijze duizenden machines per jaar produceert.

​Onze webshop biedt u de orginele smipack onderdelen aan zo behoud de machine zijn waarde en blijft de machine betrouwbaar. Wij bieden een snele levertijd circa 2 dagen binnen Nederland.

Originele Onderdelen

Wij leveren de originele onderdelen, alle onderdelen zijn overzichtelijk terug te vinden op onze machine-tekeningen.

De artikelnummers komen overeen met de nummers in onze productenlijst.
Heeft u geen tekening? Bel of mail ons!

© 2017 - 2020 ONDERDELEN POWERED BY DEMCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel